FrontVagina

MCH2022

MCH2022 is weer in aantocht!

Uiteraard kan ook voor dit event een eigen banner niet ontbreken.

campweekend

Kameraden,

Het Partijbureau heeft verordoneerd dat een ieder een stoel voor zichzelf mee dient te nemen, indien mogelijk. Het partijcongres zal aanvang nemen op vrijdag de 13e, aan het eind van de middag, en de afsluiting zal zondag de 15e aan het eind van de middag plaatsvinden.

Van éénieder wordt verwacht het partijlied blootshoofds en dronken te kunnen zingen (voor een voorbeeld, zoek op "Rickroll" in uw favoriete door de partij goedgekeurde zoekmachine).

Nadere informatie zal te vinden zijn in het partijblad, of de webstek.

Privacyverklaring

Zoals de deFEEST members kunnen beamen staat privacy bij ons hoog in het vaandel.
Wij doen daarom onze uiterste best om met jullie privacy om te gaan.. In deze privacyverklaring is beschreven hoe wij met de privacy van onze members omgaan. De verwerking van persoonsgegevens gebeurd dan ook (soms) conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Op onze privacy verklaring is het interne deFEEST recht van toepassing.

Banner CCC

Even een demo van de nieuwe CCC banner.

Alleen moet Teddy hem nog printen ;)

CCC Banner

En de echte...

Tradition

As good tradition dicates...

Sinte kerst

gezien dit jaar er was opgedragen aan mij (vanwege nieuw huis) om te  organiseren hier 2 voorstellen van weekende om te sinte kersten...10 december (vreemt zal dan ook aanwezig kunnen zijn)... dus17 december (vreemt misschien hoor dit van de week ;))  zet even je voorkeur neerwe hebben zelf maar een steen gril plaat dus als jij die ook mee kan nemen zou dat fijn zijn...verder zal er bier/ mede zijn... evt andere drank zal je mee moeten nemen...de kerst boom zal miss staan als ik er een plaats voor kan bedenken...

Pages

Subscribe to FrontVagina